Garantie

Elke auto die u bij Koorevaar Auto’s koopt wordt met zorg aan u afgeleverd, of dit nu een gebruikte of een nieuwe auto is geweest en welk bedrag u er ook voor heeft betaald. Toch kan het zo zijn dat er tijdens het gebruik bij u iets gebeurd of iets in de auto defect raakt waardoor u onverhoopt toch gebruik zou willen maken van garantie. In die gevallen kunt u terug vallen op het door u bij de verkoop gekozen en afgesloten garantiepakket.

Er zijn bij ons 3 vormen van garantie:

 

Fabrieksgarantie

Nieuwe auto’s kennen een fabrieksgarantie die ook gewoon blijft gelden als u uw auto bij een onafhankelijk autobedrijf als Koorevaar Auto’s in onderhoud heeft. Klik hier voor meer informatie en de voorwaarden.

 

Autotrust

Als de fabrieksgarantie is verlopen dan biedt Autotrust uitkomst. Mits de auto jonger is dan 10 jaar en niet meer dan 200.000 km op de teller heeft staan beschermt Autotrust u bij onverwachte reparatiekosten, zowel in Nederland als in Europa. Een voordeel van Autotrust is dat u voor reparatie niet perse naar onze werkplaats hoeft te komen rijden, deze garantie geldt ook wanneer u de auto bij een autobedrijf bij u in de buurt laat repareren. Handig als u niet in de buurt woont of als u bijvoorbeeld op reis bent.

Bij Koorevaar Auto’s kunt u één van de Autotrust pakketten afsluiten. Klik hier voor meer informatie en de voorwaarden.

 

Huisgarantie

Indien een van bovenstaande opties voor u niet van toepassing of niet wenselijk zijn dan kunt er altijd voor kiezen om bij Koorevaar Auto’s zelf een garantie pakket af te sluiten. U kunt hierbij kiezen voor een pakket van 3 maanden (basis), 3 maanden (uitgebreid) of 6 maanden (uitgebreid). Klik hier voor meer informatie en de voorwaarden.