Fabrieksgarantie

Er zijn nogal wat spookverhalen over de fabrieksgarantie op een nieuwe auto. Die zullen we voor eens en voor altijd uit de wereld helpen. Koopt of onderhoudt u uw nieuwe auto bij een onafhankelijk autobedrijf zoals Koorevaar Auto’s, dan behoudt u gewoon de fabrieksgarantie.

Dat geldt ook als u uw nieuwe auto elders heeft gekocht en het onderhoud door Koorevaar Auto’s laat doen. Het is een hardnekkig misverstand dat u verplicht bent uw auto dan te laten onderhouden bij het bedrijf waar u ‘m heeft gekocht. Het is zelfs verplicht in de Europese wetgeving dat u die keuzevrijheid heeft.

Als u uw auto bij Koorevaar Auto’s in onderhoud geeft, blijft de fabrieksgarantie dus gewoon in tact. Alleen als u bij een defect daadwerkelijk een beroep op de garantie doet, eist de fabrikant dat de betreffende reparatie wordt uitgevoerd door een merkdealer. Maar ook in zo’n geval kunt u uw auto gewoon bij ons brengen. Wij zorgen er dan voor dat de merkdealer wordt ingeschakeld, zodat uw garantieclaim probleemloos wordt afgehandeld.

U kunt dus altijd bij ons terecht. U behoudt altijd de fabrieksgarantie en kiest het bedrijf waar u het liefste klant bent; Koorevaar Auto’s natuurlijk.