Reviews

DJ Dieben
Afgelopen week een auto gekocht bij koorevaar auto leuk assortiment vag gerelateerde autos de audi a3 sportsback 20011 die door mij werd gekocht is gisteren geleverd en alle overeengekomen afspraken zijn netjes gedaan nieuwe apk grote beurt en de bumper netjes bij gespoten auto geheel gereinigd en gepoetst ben zeer over de service te spreken


frank 1981
Al weer wat jaren meer dan tevreden klant. Niet alleen ik, ook mijn vriendin. Deze week een pracht van een occasion gekocht. Wederom snelle, degelijke en vakkundige afhandeling. No nonsense of overbodige luxe (tenzij dat je wens is natuurlijk, de klant is koning zolang deze zich waardig gedraagt), meedenken met de klant (tijdens het rijklaar maken ook nog even tegen bescheiden meerprijs de achterruiten getint zodat de achterbank geen sauna wordt) en als er niet staat wat je wilt, wordt je geholpen met een passend, praktisch alternatief.
Het is misschien niet de meest opgeruimde werkplaats, maar zeker wel één van de betere: zeker als je gaat voor een goede prijs/kwaliteitsverhouding en onbezorgd rijplezier. Kortom, zeker de moeite waard om eens een keer te bezoeken.


Annemieke De Boer
Fijn bedrijf! Goede hulp gehad bij keuze auto, rij er nu al een paar maanden met veel plezier mee. Paar kleine dingetjes gehad en die zijn super goed verholpen, zonder kosten!


sandra tauzowska
Goed en snel geholpen!Top!


Menke Oosterlee
De tijd willen nemen om te luisteren en verstand van zaken is een zeldzame combinatie die je hier wél vind.


jan grit
Dank voor de snelle hulp en niet duur kom zeker terug top


Anja Van hoorne
goede service . denk mee met de klant.


Laat hier uw review achter!