Aankoopkeuring

Het aankopen van een gebruikte auto is voor veel mensen spannend en onzeker. Want hoe weet je nu zeker of die auto echt wel zo goed is als de verkoper beweert? De auto ziet er op het eerste gezicht mooi en goed uit en wellicht bent u zelfs al een beetje verliefd op de auto geworden, maar ergens in uw achterhoofd knaagt die vraag: wat nu als er van alles aan de auto mankeert?

Koorevaar Auto’s begrijpt die onzekerheid, het is voor ons dan wel ons dagelijks werk maar voor de meeste klanten is het toch een wat onbekende business. Wij verzorgen APK keuringen op alle auto’s wat in feite al een goede graadmeter is voor de staat van uw auto. Wilt u meer zekerheid dan is het altijd mogelijk om een onafhankelijke aankoopkeuring uit te laten voeren.

Voor u besluit tot koop over te gaan kunt u eenvoudig kiezen voor een ANWB of Dekra keuring. Een ANWB keuring wordt op locatie in Utrecht uitgevoerd, wij zorgen ervoor dat de auto op het gewenste tijdstip bij de ANWB aanwezig is, zijn bij de keuring aanwezig en nemen de auto weer mee terug. Een Dekra keuring wordt bij ons in de werkplaats uitgevoerd, wij zorgen ervoor dat de auto en de brug beschikbaar zijn en zijn aanwezig bij de keuring. De betreffende instanties brengen het rapport uit. Mochten er toch nog punten uit dit rapport naar voren komen dan gaan wij met u in overleg om te bepalen wat hiermee gedaan gaat worden.

In het kort: De afspraak maakt u zelf, de kosten voor de keuring zelf zijn voor u, wij zorgen ervoor dat de auto op locatie komt of dat de auto en benodigdheden in de werkplaats beschikbaar zijn en dat wij bij de keuring aanwezig zijn, hiervoor brengen wij geen extra kosten in rekening. Wij bespreken de uitkomst van het rapport met u.

Voor meer informatie kunt u hiernaast op het logo van ANWB of op het logo van Dekra klikken. Ook kunt u dan direct bij een van deze instanties een afspraak inplannen om de door u gewenste occasion te laten keuren.