Over ons

Koorevaar Auto’s is een onafhankelijk autobedrijf. Een onafhankelijk autobedrijf is ongebonden en zelfstandig. Er zijn geen banden met welke autofabrikant dan ook (hoogstens een specialisme/voorkeur voor een bepaald merk). Er zijn ook geen contracten of verplichtingen met automerken. Het maakt ons niet uit in welke auto u rijdt. Met alle voordelen voor u van dien. Financiële voordelen bijvoorbeeld. U kunt kiezen uit elk merk en elk model dat u maar wilt. En als het op onderhoud of reparatie aankomt, gebruiken wij vaak huismerkonderdelen: die zijn net zo goed, en een stuk voordeliger. Als onafhankelijk autobedrijf zorgt Koorevaar Auto’s ervoor dat u met plezier rijdt in een auto die past bij uw wensen en behoeften.

Service

Kijk eens rond bij Koorevaar Auto’s en u ziet meteen dat we de modernste controle- en diagnoseapparatuur hebben. En dat onze mensen werken met de beste soorten gereedschap. We staan altijd voor u klaar en u kunt bij ons rekenen op een onafhankelijk advies, op maat. En op een tijd die u het beste schikt. Gewoon een kwestie van even binnenlopen en merken dat u bij ons nog met open armen wordt ontvangen. Dan ziet u dat we service nog serieus nemen.

EU-wetgeving

Wist u dat alle autofabrikanten hun technische informatie en merktrainingen niet mogen beperken tot de autobedrijven die tot hun eigen netwerk behoren? Integendeel. De Europese Commissie wil dat consumenten zelf het autobedrijf van hun keus kunnen bepalen. Daarom is er in de nieuwe EU-wetgeving vastgelegd dat ook onafhankelijke bedrijven toegang hebben tot die informatie en trainingen. U bent dus vrij om een autobedrijf te kiezen, of het nu gaat om aanschaf of om onderhoud van uw auto. Zonder problemen en ongeacht het merk dat u rijdt.