Onderhoudsbeurten

Grofweg kennen we twee soorten onderhoudsbeurten, de grote en de kleine beurt.

Bij de kleine beurt worden de meest essentiële punten gecontroleerd zoals vloeistoffen, lichten, remmen, ruitenwissers, schokdemper, uitlaat etc. En wordt in de meeste gevallen de olie ververst en het oliefilter vervangen. Bij een grote onderhoudsbeurt worden meerdere onderdelen nauwkeurig gecontroleerd en indien noodzakelijk vervangen. In meeste gevallen is de APK keuring gratis als er gelijktijdig een (grote of kleine) onderhoudsbeurt wordt uitgevoerd. U kunt erop rekenen dat Koorevaar Auto’s deze beurten uitvoert volgens de specificaties van de fabrikant.

Zomer- en winterbeurt

Wanneer u op vakantie gaat wilt u graag zonder zorgen kunnen vertrekken. U wilt zoveel mogelijk zekerheid dat uw auto in orde is om de lange reis te kunnen maken. Denk bijvoorbeeld aan een reis met de caravan ver weg naar het zuiden of met de auto op wintersport door beijzelde en besneeuwde wegen. Dit zijn toch wat extremere situaties dan waar u normaal gesproken in verkeerd met uw auto. Zo vlak voor de zomer of winter is daarom raadzaam een check uit te laten voeren. Maak tijdig een afspraak zodat wij uw auto op de juiste punten kunnen checken, denk bijvoorbeeld aan uw vloeistoffen of de staat van uw banden. Wij hebben de juiste benodigdheden om uw auto in de beste conditie te brengen.

Airco service

Zowel in de zomer als in de winter is het belangrijk dat uw airco goed werkt. In de zomer om te voorkomen dat u het veel te warm heeft tijdens het autorijden en in de winter bijvoorbeeld om het aanslaan van de ruiten te verhelpen. Bij ons kunt u terecht voor het stellen van alle storingsdiagnoses. Storingen worden verholpen en onderdelen worden indien nodig zodat u altijd met een goed werkend aircosysteem de weg op kunt.

Banden

Banden kunt u overal kopen en er zijn veel bedrijven te vinden die stunten met de prijzen voor banden. Om het u gemakkelijk te maken biedt Koorevaar Auto’s banden standaard aan met 20% korting.