Occasion Garant Plan

ZEKERHEID IN MOBILITEIT

koorevaarautos
De aanschaf van een occasion gaat vaak gepaard met vragen en onzekerheid. Al staat de verkoper in voor de kwaliteit van de auto, kan er aan elke auto iets kapot gaan. De fabrieksgarantie op nieuwe auto’s verloopt al na twee jaar en u wilt met uw occasion niet voor onverwachte reparatiekosten komen te staan. Occasion Garant Plan beperkt dit risico aanzienlijk.

OCCASION GARANT PLAN (OGP)Klik op afbeelding om te openen

koorevaarautos

Uw occasion komt in aanmerking voor Occasion Garant Plan als deze bij aankoop minder dan 200.000 kilometer heeft gereden en jonger is dan tien jaar. Het Occasion Garant Plan beschermt u tegen onverwachte reparatiekosten en biedt een volledige vergoeding van loonkosten. Bovendien worden materiaalkosten vergoed prorata de effectieve kilometerstand. Per schadegeval geldt een vergoeding van maximaal € 2.500,-.

Occasion Garant Plan is verbonden aan het voertuig en wordt bij verkoop overgedragen aan de nieuwe eigenaar. De garantiedekking is geldig in Nederland, maar ook bij zaken- en vakantiereizen in Europa. Voor de garantie is het van belang dat het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud tijdig wordt uitgevoerd.

DE DEKKING

Occasion Garant Plan biedt dekking op de onder de garantie vallende reparaties gedurende de looptijd (6 of 12 maanden), ongeacht het aantal schadegevallen en gereden kilometers.

1. OCCASION GARANT PLAN BASIS

Bij OGP Basis geldt de garantie voor de motor, versnellingsbak, differentieel en eindaandrijving.

2. OCCASION GARANT PLAN PLUS

Bij OGP Plus wordt deze dekking uitgebreid met aandrijfassen, stuurinrichting, remmen, airconditioning, brandstofsysteem, elektrisch systeem, koelsysteem, uitlaatsysteem, veiligheidssystemen en elektrische accessoires.

FLEXIBELE EN SNELLE SCHADE-AFHANDELING

CarGarantie is specialist en marktleider in Europa op het gebied van garanties, en biedt zekerheid bij aanschaf van een auto. In geval van schade neemt uw garagebedrijf contact op met CarGarantie. Voordat uw garagebedrijf overgaat tot reparatie, weten zij precies welke kosten er onder de dekking vallen. CarGarantie handelt de betaling van de kosten die onder garantie vallen meteen af met het garagebedrijf. In het geval dat u de reparatiekosten zelf heeft voldaan – bijvoorbeeld omdat u in het buitenland de reparatie heeft laten uitvoeren tijdens vakantie of zakenreis – betaalt CarGarantie rechtstreeks aan u uit.

ZEKERHEID IN MOBILITEIT

Bij aankoop van een occasion word Occasion Garant Plan direct voor u geactiveerd en het garantiecertificaat voor u opgesteld. Samen met dit certificaat waar alle details op staan vermeld met betrekking tot de voertuiggegevens, looptijd en garantieverlener ontvangt u de garantie – bepalingen. Bewaar alle documenten goed, u heeft deze nodig op het moment dat een mankement zich voordoet.

Bent u geïnteresseerd in Occasion Garant Plan?
Wij helpen u graag verder!

Lees ook de Richtlijnen en Voorwaarden Occasion Garant Plan voor meer informatie.

Dekking reparatiekosten verzekering

OGP Basis
OGP Plus

Auto’s zonder OGP komen wellicht wel in aanmerking voor onze standaard garantie.